Black Latte gyors zsírégetés

0
837
black-latte-gyors-zsiregetes

A karcsú, izmos test szép látványán kívül a sportolók számára a sovány izmos test a jobb teljesítmény alapja. Andrew Hamilton feltárja a zsírégetés csínját-bínját és azt is megtudhatjuk, hogy hogyan alakítsuk edzéstervünket, hogy minél több zsírt égessünk el…

Black Latte ital, összetevők, hogyan kell bevenni, hogyan működik , mellékhatások

Black-Latte-ital-összetevők-hogyan-kell-bevenni-hogyan-működik-mellékhatások

a fokozott zsírégetés a sportteljesítményt előnyösen befolyásolja, sokan a rendszeres edzéssel inkább csak fittebbé, egészségesebbé és csinosabbá szeretnének válni. Bármelyik edzőteremben, ha megkérdeznénk az embereket, hogy miért edzenek, Black Latte összetevők illetve hogy miért kezdték el a sportot, a lista első helyén a fogyás fog állni, ami egyáltalán nem meglepő!

Az olyan edzésprogramok, amelyek a fokozott zsírégetést célozzák, és ezzel könnyebben elérhető és megtartható a kívánt testsúly, valamint egészségesebb életmódot jelentenek https://www.pharmachip.hu/black-latte/, nagyon hamar meghozzák az eredményüket. Ezek a tények megmagyarázzák, miért olyan népszerű a zsírégetés és a maximalizálása edzés közben.

ALAPVETŐ TÉNYEK

Mielőtt a zsírégetés maximalizálásának részleteibe merülnénk, nem árt tisztázni, hogy a kémia és a fizika alapvető törvényei itt is érvényesülnek, és nincs mód a kikerülésükre. Aki fogyni akar, negatív energiamérleget kell produkálnia – azaz, több kalóriát kell égetnie, mint amennyit fogyaszt. A zsírégetés fokozásával azonban a testzsírban elraktározott extra kalóriákat mozgósítjuk.

Van még valami: ne felejtsük el, hogy minden sporttevékenység közben mindhárom kalóriatípust égetjük (zsírt, szénhidrátot és fehérjét) annak érdekében, hogy energiát nyerjünk. A fehérje hozzájárulása minimális, kivéve, amikor tartós edzést végzünk szénhidrát pótlása nélkül (ezt a cikk második részében fogjuk tárgyalni);

tehát, az energiánk nagy része a szénhidrátnak és a zsírnak köszönhető. Ebből az következik, hogy a zsír által biztosított energia használata csökkenti a szénhidrát fogyasztását és fordítva. Olyasmi ez, mint a libikóka. Ahogy a szénhidrát égetése fokozódik, a zsíré csökken; ahogy nő a zsír energiájának használata, a szénhidráté csökken.

Black Latte vélemények, fórum, hozzászólások

Black-Latte-vélemények-fórum-hozzászólások

Még egy fontos dolgot számításba kell vennünk: ha a maximális zsírégetés a cél, az aerobic-típusú (más szóval a kitartó, erőteljes edzés) kell, hogy legyen az edzésterv alapja: kocogás/futás, kerékpározás, úszás, evezés, ugrálás, sífutás stb. A magyarázat pedig az, Black Latte vélemények hogy az energiát szolgáltató szénhidrát, zsír és (kis mennyiségben) a fehérje oxigénnel kombinálva lépjen működésbe. Az oxigén szerepe itt rendkívül fontos, hiszen:

végtelen mennyiségben megtalálható körülöttünk a levegőben, vélemények és még a legsoványabbak is jelentős energiákat raktároznak testzsír formájában. Ha az edzést nem teljes kifulladásig folytatjuk, akkor hosszú ideig tudunk gyakorlatokat végezni anélkül, hogy kimerülnénk, és ez rengeteg kalória elégetését teszi lehetővé.

A szénhidráttal, testünk másik fő energiaforrásával szemben, fórum a zsírnak hatalmas mennyiségű oxigénre van szüksége ahhoz, hogy energiává alakuljon. Feltéve, hogy az edzés nem túl intenzív, azaz elegendő oxigén tud áramolni a testben, hogy nagy mennyiségű fórum energiát tudjunk kinyerni ezzel az aerobic gyakorlattal a zsírból.

A nagy intenzitású gyakorlatok, mint a sprintfutás vagy hozzászólások a súlyemelés, – tehát az ellenállóképességet növelő gyakorlatok – más anyagcsere-folyamatokra támaszkodik az energia kinyeréséhez, ez a szénhidrát. Ez az oka annak, hogy ilyen célból nem hatékony módszer a zsírégetés, habár van olyan edzésprogram, amely az izmok hozzászólások növelése érdekében ezt a módszert javasolja (lásd később).

A ZSÍRÉGETÉS ALAPJAI. A testzsír nem más, mint elraktároozott kémiai energia. Minden egyes font zsírban mintegy 3500 kcal energia található, ez azt jelenti, hogy ha ennyi zsírt el akarunk égetni, akkor az elfogyasztott ételek és italok energiáján felül 3500 kcal-t is el kell égetnünk. Ehhez fokozhatjuk az energia-leadást (azaz többet edzhetünk)

Black Latte mennyibe kerül, ár

Black-Latte-mennyibe-kerül-ár

vagy csökkenthetjük a kalóriabevitelt (kalóriaszegény diétával), de hatékonyabbak leszünk, ha a kettőt kombináljuk. Habár a genetikai állományunk is meghatározza bizonyos mértékig, hogy mennyire könnyen égetjük el a zsírt testünkben, van, aki könnyebben és van, Black Latte mennyibe kerül aki nehezebben, a fizika és kémia fenti alaptörvényei (az energia és a leadott energia összefüggései)

változatlanul érvényesek. Igaz, hogy a termodinamika törvényei mindenkire vonatkoznak, a jó hír az, hogy ha odafigyelünk az edzés intenzitására és az energiabevitelre, megnövelhetjük az energia leadását, ami a zsír elégetésének eredménye, és (ahogy később látni fogjuk) Black Latte ár jelentős előnyökkel jár. AZ EDZÉS INTENZITÁSA.

Az egyik leghatékonyabb mód az energia termeléséhez, az elégetett zsír arányának beállítására az edzés intenzitásának személyre szabása. Ebből következik a kérdés: Milyen keményen kell edzenünk ahhoz, hogy a zsírégetés maximális legyen? Azt már korábban megemlítettük, mennyibe kerül hogy a kevésbé intenzív edzés használja a zsírtartalékokat,

azonban az intenzitás növelésével egyre nagyobb teret kap a szénhidrát-tartalék és végül a maximális edzés-intenzitásban már csak a szénhidrát adja az energiát. Az 1. ábrán egy hobbikerékpárosok adatait láthatjuk. Ahogy nő a sport intenzitása, úgy nő a zsírégetés mértéke, ár egészen óránként 35 grammig, ami 180 wattnak felel meg.

Black Latte hol kapható, gyógyszertár

Black-Latte-hol-kapható-gyógyszertár

180 wattnál a zsírégetés hamar lecsökken, majd mintegy 300 wattnál semmilyen szerepe nincs az energia előállításában. A szénhidrát égetése is folyamatosan nő, és 180 wattnál, amikor a zsírtartalékok szerepe lecsökken, a szénhidráté drámaian megugrik, Black Latte hol kapható és 300 wattnál már az edzéshez 100%-ban a szénhidrát biztosítja az energiát.

NEM KELL ELUTASÍTANI AZ INTENZÍV EDZÉST! A fentiek alapján, hol kapható a legjobb módja a zsírégetésnek, ha a maximális zsírégetési intenzitással edzünk, de ez nem feltétlenül mindig igaz. Néhány indok:

Megnövelt kalóriaégetés – Ha a maximális pulzusszám 60%-án sportolunk egy órán keresztül, elégetünk 500 kalóriát, aminek a fele zsírkalória, akkor 250 kalóriát jelent. Ha viszont 75%-on teljesítünk egy órán keresztül és 700 kalóriát égetünk hol kapható az intenzívebb edzésnek köszönhetően, és ekkor, ha csak az energia 33%-a zsír eredetű,

akkor is 230 zsírkalóriát és még 200 extrakalóriát elégetünk, aminek gyógyszertár a többsége szénhidrát eredetű. Ez azt jelenti, hogy a nap hátralévő részében lehetőségünk lesz további 200 kalóriát beépíteni a diétánkba és az energiamérlegünk még mindig gyógyszertár a negatív oldalra fog billenni.

Fokozott fittség és a zsírégetés – A magasabb pulzusszámon végzett edzés növelni fogja a test aerobic fittségét; nagyon leegyszerűsítve, az idő múlásával egyre intenzívebb edzésterveket leszünk képesek követni, anélkül, hogy több erőt kellene kifejtenünk. Ami még ennél is fontosabb, az oxigénhasznosítás a testünkben oly mértékben fokozódik, hogy az intenzívebb edzés során is a zsíralapú energiát fogjuk hasznosítani.

Ez az oka annak, hogy a fitt emberek számára sokkal kisebb megerőltetést jelent, hogy karcsúak maradjanak. Például, egy edzett futó, aki 16 km/h sebességet ér el, egy óra alatt könnyedén eléget 1000 kilokalóriát. Ha mindezt a maximális pulzusszám 75%-án tudjuk végezni, az azt jelenti, hogy mintegy 400-500 kilokalóriát zsírból használunk fel.

Black Latte amazon, gyártó – Magyarország

Black-Latte-amazon-gyártó-Magyarország

Tegyük fel viszont, hogy a sportoló a maximális pulzusszám 60%-ának használatához szokott. Ez az intenzitás a légzőrendszert csak kismértékben terheli, Black Latte amazon így az aerobic fitness is csak kismértékben fog javulni. Ha óránként 400-500 kalóriát égetünk,

aminek a fele zsíralapú, ez óránként maximum 200 zsírkalória égetését jelenti. Természetesen ezt az eredményt elérhetjük az edzésidő megduplázásával, azonban ez nem csak unalmas lenne, de legtöbbünknek nincs ideje két órás edzéseket tartani, Black Latte amazon nem beszélve arról, hogy a kímélőbb tempó miatt megint nem javulna az aerobic fittségi szintünk.

Megnövelt pihenőjű anyagcsere-arány – Amint már korábban említettük, az állóképesség növelését célzó edzések jó szolgálatot tehetnek a fogyásnak is. Black Latte Magyarország Ennek az az oka, hogy a nagy intenzitású edzések, melyek az állóképességet hivatottak javítani, amazon növelik az izomtömeget, ami nagyon előnyös. Kilóról kilóra haladva, ebay

az izmok sokkal aktívabbak az anyagcsere szempontjából, ebay mint a zsírszövetek. Ha az izmainkat növeljük az állóképesség javítását célzó edzéssel, gyártó akkor még a pihenés időszakában is jóval nagyobb arányban égetjük el energiáinkat, ami megkönnyíti a negatív energiamérleg elérését. A legjobb módszer az izomnövelés maximalizálására, Magyarország

ha egy-két állóképességnövelő edzést beiktatunk hetente az aerobic-edzéseink mellé. Nem szükséges órákat töltenünk az edzőteremben; már heti két alkalommal 30 perc állóképességi edzés is jelentős eredményekre vezet. Ha kezdők vagyunk az állóképesség-javító intenzív edzések terén, akkor elegendő a főbb izomcsoportokat megmozgató 10-12 gyakorlat elvégzése 10-15 darabonként, éppen az elvégzéshez elegendő súllyal.