Hogyan lehet megszabadulni a paraziták?

0
1440

A bélparazitáktól való szenvedés gyakori probléma, amivel sokunk szembesül. A bélparaziták annyira gyakoriak, hogy sokan próbálunk rájönni, hogyan szabaduljunk meg a parazitáktól. Könnyen meg lehet szabadulni a gyomorparazitáktól. Megszabadulni a bél paraziták is lehet tenni természetesen. A paraziták által okozott fertőzések az egyik legelterjedtebb az emberek között.

A világ egyes részein az emberek még a beleikben lévő parazita fertőzésektől is meghalnak. A paraziták nem viccesek, és ha vannak, akkor nincs mivel játszadozniuk. A bélparaziták súlyosak, így kell kezelni őket. Neked is lehetnek parazitáid, amik gondot okoznak a testednek anélkül, hogy tudnád. A szenvedés a szervezet megy keresztül egy parazita fertőzés is véget ér, ha végre megtudja, hogyan lehet megszabadulni a paraziták.

Különböző típusú paraziták

Egy fontos dolog, hogy ne feledje, hogy több különböző típusú parazita, hogy lehet megfertőzni a beleket. Ezek a paraziták mind különbözőek, ahogy kitalálták őket. Egy dolog közös bennük, hogy mindenféle férgek, és mind ártanak a beleinknek. A bélférgek fajtáit Helmintheknek hívják, férgeknek sok sejtjük van. Egy kicsit elbeszélgetünk a nevekről és a különböző fajta helmintekről, amik megfertőzhetik a gyomrodat.

Három fő típusú parazita, hogy általában megfertőzi az emberek belek. ezeket a parazitákat is úgy hívják, hogy a talaj továbbított helminthek. Ez azért van, mert férgek élnek a talajban vagy trágya készült ürülék. Több milliárd ember szenved a földön a talaj által továbbított helminthektől. Ezek az emberek fertőzött három speciális típusú féreg: fonálférgek, whipworms, kampósférgek.

Amellett, hogy a három közös típusú parazita fogunk beszélni galandférgek. Galandférgek eltérnek a többi típusú helminths. Ha befejeztük a beszélgetést az alapokat a paraziták, beleértve a tünetek megvitatjuk a módját, hogy megakadályozzák az egyes. Míg a legjobb módja annak, hogy kitaláljuk, hogyan lehet megszabadulni a paraziták lehet, hogy csinál egy parazita tisztítás, még mindig szeretnénk megakadályozni a jövőbeli paraziták visszatérését.

A horogférgek áthatolnak a bőrön

Az első típusú parazita megvitatjuk Ascaris lumbricoides, más néven roundworm. Közel egymilliárd ember van a földön, akiket megfertőzött a Gömör. A parazita a beleidben él, a tojások pedig a székletedben. Amikor az emberek vagy az állati hulladékok visszamennek a földre és megkaparintják a tojásokat, továbbterjedhetnek. A sertéshulladék fonalférge és tojása megkülönböztethetetlen, és ha szennyezett trágyát használnak a gazdálkodáshoz, a paraziták továbbadhatók nekünk. Tünetei birtoklás egy kerekféreg lehetnek hasi diszkomfort, növekedési rendellenességek, sőt a köhögés.

A következő téma a trichiuris trichiuria, más néven a parazita whipworm. Van 604-795 millió ember a világon fertőzött whipworm. Whipworm továbbítják ugyanúgy, mint a roundworm. A súlyos whipworm fertőzés tünetei nyilvánvalóbbak és súlyosabbak, mint a fonálféreg. Gyakori és fájdalmas székletürítést tapasztalhat, amely nyálkát vagy vért tartalmaz. Akkor is tapasztalhatja rektális prolapsus, vagy lesz anémiás miatt whipworm.

Végül, van Necator americanus néven is ismert horogféreg. 576 és 740 millió ember él a világon kampóférgekkel. Horogférgek élnek a belekben, mint a whipworms és a fonálférgek. Azonban, kampóférgek ténylegesen áthatol a bőrön. Az emberek és állatok ürülékéből kifejlett lárvák férgekké válnak, amelyek megfertőzhetnek a bőrödbe ásva. A kampóférgekkel fertőzött személyek vérszegénység vagy fehérjevesztésre utaló jeleket mutathatnak.  Ha a különböző típusú parazitafertőzésekkel kapcsolatos veszélyes figyelmeztető tünetek bármelyikét észleli, azonnal forduljon kezelőorvosához.

A legjobb módja annak, hogy megakadályozzák amellett, hogy kihasználják

Amikor nézed, hogyan lehet megszabadulni a paraziták, mint Necator americanicus vagy horogféreg kell használni kissé különböző taktika. A horogféreg paraziták a mocsokból jönnek, és a bőrödbe jutnak. Ez más, mint a többi parazita, amit be kell adni. Szóval, a legjobb módja, hogy megakadályozzuk a horogféreg parazitákat, ha abbahagyjuk a mezítláb járkálást. Kerülni kell a szennyeződéssel való érintkezést, amennyire csak lehetséges, ha meg akarod előzni ezt a parazitát. Továbbá, elkerülve területek rossz szennyvíz vagy helyek, amelyek támaszkodnak trágya műtrágya segít megelőzni fogása horogféreg.

Végül, ha azt szeretnénk megtudni, hogyan lehet megszabadulni a fonálférgek, mint Ascaris lumbricoides meg kell használni hasonló taktikát, hogy megakadályozza whipworm. Először is, kerülje el a sertéstrágyával trágyázott talajban termesztett élelmiszer fogyasztását. A disznók az ürülékükön keresztül terjednek. Mint a fonálféreg, mosson kezet meleg szappannal és vízzel, és tisztítsa meg, és szakácsolja meg a nyers zöldségeket és a gyümölcsöt. Végül, ha disznókkal foglalkozik, gyakran mosson kezet, és tartsa tisztán a területet.

A legjobb módja annak, hogy ne gyűrűsférgek, fonálférgek, horogférgek, vagy galandférgek, hogy megakadályozza magát a kapcsolatot velük az első helyen. Azonban, a szélsőséges előfordulása ezeknek a parazitáknak, hogy nem mindig elég. A biztonság kedvéért ki kell találnunk, hogy szabaduljunk meg a parazitáktól. A legjobb módja, a megelőzés mellett, hogy hasznosítsa a parazita tisztító vagy vastagbél tisztító. Az egészséges maradás nehéz feladat lehet, de ha egyszer megszabadulsz a parazitáktól, sokkal könnyebb lesz.