Hogyan lehet szabályozni a magas vérnyomást?

0
612

Vigye haza a vérnyomását. Ha végzett, ez hatékony lehet a magas vérnyomás diagnosztizálásában vagy a kezelés hatékonyságának szabályozásában. De hogyan kell csinálni.  A vérnyomás otthoni ellenőrzése hatékony megoldás lehet a magas vérnyomás diagnosztizálására vagy a hipertóniás kezelés hatékonyságának ellenőrzésére. A magas vérnyomást, a francia lakosság 30%  át érintő betegséget magas vérnyomásnak is nevezik. Ezt a vér rendellenesen erős nyomása jellemzi az artériák falán. Ez az első kardiovaszkuláris kockázati tényező.

A vérnyomás önmagában otthon történő bevétele elkerülné a fehér kabát  hatást amikor a vérnyomás emelkedik, mert az orvosi környezet stresszes. Csakúgy, mint a maszkolt magas vérnyomás ha a vérnyomás abnormálisan magas otthon, de az orvos nem észlel semmit.

A vérnyomásmérés mind az egészség megőrzésében, mind a pénzmegtakarításban segít,

1Ezt jelzi egy kísérleti tanulmány, amelyet a joint Hypertension 2018 Tudományos ülésein mutattak be. Pénzt takaríthat meg. A vérnyomás szedése segít mind az egészség megőrzésében, mind a pénz megtakarításában ez lehetővé teszi a betegek számára, hogy kevesebbet fizessenek az orvoshoz való látogatásért. Meg kell jegyezni, hogy a vérnyomás otthoni bevétele nem helyettesíti az egészségügyi szakember nyomon követését.

Az egészségbiztosítás díjmentesen biztosítja az önmérő vérnyomásmérő (ATM) eszközöket az egészségügyi szakemberek és a betegek számára. Az orvos által nem kölcsönzött berendezések költségeit azonban nem fedezik. Hogyan lehet ellenőrizni a mérést. Az egészségbiztosítási weboldal Ameli.fr javasolja, hogy előnyben részesítsék az elektronikus Kar vérnyomásmérő, egy mandzsetta igazítani a vastagsága és hossza a kar egy megbízhatóbb mérés.

A csuklóra helyezendő http://www.101klub.hu/cardiline-intenziven-erositi-a-szivet-es-a-kardiovaszkularis-rendszert/ eszközöknek nagyobb a helymeghatározási hiba kockázata tájékoztatja a webhelyet. Azonban tanácsos orvoshoz vagy gyógyszerészhez fordulni a megfelelő vérnyomásmérő kiválasztásához. Az önmérés elvégzéséhez szükség lenne a “. szabály” gyakorlására. Három mérés egymástól egy perctől két percig, reggel a reggeli előtt, majd a gyógyszer szedése előtt. Ezután végezzen három mérést egy-két percig az esti lefekvés előtt. Ezeket a biquotis méréseket ezután három napig egymás után meg kell ismételni.

Gondosan végrehajtott folyamat. Minden alkalommal üljön egy székre, nyugodtan, öt percig. Ezután irányítsa hajlított karját az asztalra szívszinten, mellkas szintjén. Helyezze a mandzsettát közvetlenül a csupasz karra. A készülék működése után automatikusan felfújódik és leereszkedik. A mérés során nem szabad mozgatni, beszélni vagy ökölbe szorítani az öklét.

Csökkentse a vérnyomást vagy a magas vérnyomást

2Miután mindkét érték megjelenik, meg kell jegyezni. Adja meg a napot, a mérés idejét (reggel vagy este), valamint a gyógyszer szedésének idejét. Az első számjegy a szisztolés vérnyomást (amikor a szív összehúzódik, hogy vért adjon az artériákba), valamint a diasztolés vérnyomást (amikor a szív felszabadul, és megtelik vérrel) jelzi. Orvosa ezután kiszámíthatja a három nap alatt elvégzett mérések átlagát.

Hogyan csökkenthető a vérnyomás vagy a magas vérnyomás gyógyszeres kezelés nélkül. Bár a vényköteles gyógyszerek csökkenthetik a vérnyomást, olyan mellékhatásokat okozhatnak, mint a lábgörcsök, szédülés, álmatlanság. Szerencsére a legtöbb ember természetesen csökkentheti a nyomást anélkül, hogy gyógyszert szedne a hipotenzió hipotenzió miatt. Kezdje az egészséges súly elérésével ezek a tippek segíthetnek ennek elérésében. Ezután próbálja meg ezeket a stratégiákat a szívbetegség kockázatának csökkentése érdekében.

A magas vérnyomás szerepet játszik az Egyesült Államokban a halálesetek több mint 15% ában. néhány pontot az alábbiakban adunk meg ezek a pontok hasznosak a magas vérnyomás szabályozásába. A testmozgás segít a szívnek hatékonyabban használni az oxigént, így nem olyan nehéz a vért pumpálni. A hipertóniás betegek, akik gyors ütemben mentek a fitnesz sétákra, közel 8 Hgmm-rel csökkentették a nyomást 6 Hgmm-rel, a tanulmány megállapította.

Minél kevesebbet iszik, annál alacsonyabb a vérnyomása egy bizonyos ponton

3Lassú légzés és meditatív gyakorlatok, mint a qigong, jóga és tai chi csökkenti a stressz hormonok, amelyek emelik renin, vese enzim, amely növeli a vérnyomást. Próbáljon ki 5 percet reggel és este az alacsony nyomásért. Lélegezz mélyen, és bontsd ki a hasad. Kilégzés és minden feszültség feloldása. Próbálja ki ezeket az anti-stressz jóga testhelyzeteket a feszültség enyhítésére.

Pick burgonya minden nap. A káliumban gazdag gyümölcsök és zöldségek tárolása fontos része minden nyomáscsökkentő programnak – mondja Linda Van Horn, Ph. D. D., RD, a Northwestern University Feinberg Orvostudományi Egyetem Prevenciós Orvosprofesszora. Napi 2000-4000 mg káliumra van szükség-mondta.

Egyes emberek csoportjai – az idősek, az afroamerikaiak, valamint azok, akiknek családi kórtörténetében magas vérnyomás szerepel-nagyobb valószínűséggel vannak, mint mások, akiknek különösen érzékeny nyomása van a sóra vagy a nátriumra.

Vegyünk egy jó kiegészítést. A 12 tanulmány áttekintése során a kutatók azt találták, hogy a Q10 koenzim 10 Hgmm-rel 17 Hgmm-re csökkentette a nyomást. A 15 tanulmány áttekintése szerint minél kevesebbet iszik,annál alacsonyabb a vérnyomása egy bizonyos pontra. Egy tanulmány a nők Brigham és a Női Kórház Boston, például, megállapította, hogy a könnyű ivás definíció szerint egy negyed-fél pohár naponta egy nő valójában csökkentheti a vérnyomást több, mint nincs szemüveg egy nap.