Hogyan vehetjük át a magas vérnyomás kontrollját?

0
434

A vérnyomás gyógyszeres kezelése nem az egyetlen lehetséges megoldás. Vannak olyan természetes gyógymódok, amelyeknek számos előnye van a vérnyomás optimális szinten tartásához. A Passionflower egyike azoknak a szövetségeseknek, amelyek segítenek gondoskodni az egészséged ezen aspektusáról. Ezért ebben a cikkben meg akartuk tanítani, hogyan készítsünk infúziót ennek a növénynek. A Passion flower vagy a passion flower kiválóan alkalmas a vérnyomás szabályozására.

Bár azt mondják, hogy Mexikóban őshonos, ezt a növényt a spanyol konkistadorok fedezték fel Dél-Amerikában a 16. században. Valójában úgy tűnik, hogy a civilizációk, mint az aztékok vagy az inkák, gyakran használják, hogy kihasználják minden erényét.

A kardiológia azt javasolja, hogy a magas vérnyomásban szenvedő betegek végezzenek otthoni ellenőrzést.

1Az American Heart Association és az American College of Cardiology azt javasolja, hogy a magas vérnyomásban (magas vérnyomásban) szenvedő betegek otthoni ellenőrzést végezzenek, miközben továbbra is egészségügyi szakember ellenőrzi őket. Hatékonyabb, ez a technika megtakarítja a gondozást is.Az otthoni vezérlés elkerüli a hamis méréseket. A közös hipertónia 2018 Tudományos ülésein egy háromnapos tudományos program bemutatott kísérleti tanulmány eredményei alapján az otthoni vérnyomás monitorozása javítja a magas vérnyomás szabályozását.

Ez valójában lehetővé teszi, hogy elkerüljék az úgynevezett “fehér kabát hatás”, azaz amikor a beteg vérnyomása növekszik, mert olyan orvosi környezetben van, amely hangsúlyozza őt. Megakadályozza a maszkolt magas vérnyomást is, ami valójában az ellenkező hatást jelenti: a vérnyomás abnormálisan magas otthon, de az orvos nem észlel semmit. Így az otthon mért adatok nem torzulnak. A beteget azonban továbbra is orvosának kell követnie.

Az otthoni ellenőrzések nem demokratizálódnak eléggé. E következtetés elérése érdekében Roy R. Champion, a tanulmány vezető szerzője olyan kampányra támaszkodott, amelyben 2550 magas vérnyomású beteg kapott vérnyomásmérőket, hogy önállóan ellenőrizzék magukat. A betegeknek orvoshoz kellett fordulniuk, hogy megfelelő kezelést kapjanak .

Eredmény: a hatodik látogatáskor a betegek 60% – a tudta ellenőrizni vérnyomását. Hat hónappal a kísérlet után 80% volt. Roy R. Champion azonban sajnálja, hogy az otthoni ellenőrzés nem eléggé demokratizált. Úgy találta, hogy öt szolgáltatóból kevesebb mint egy tartalmazza az otthoni vérnyomás monitorozását a beteg dokumentációjában.

A magas vérnyomás a leggyakoribb krónikus betegség.

2Pénzt takaríthat meg. Az egészségügyi előnyök mellett az otthoni ellenőrzés pénzt takarít meg. Bár a mérések elvégzéséhez szükséges eszköz átlagosan 38,50 dollárba kerül, a betegek jelentősen kevesebbet fizetnek az orvoshoz való látogatásért. Emellett csökkentette a sürgősségi szolgálatokkal, de a drogokkal kapcsolatos költségeket is .

Tudta, hogy a magas vérnyomás a leggyakoribb krónikus betegség Franciaországban, valamint az agyi érrendszeri balesetek (Stroke) vezető megelőzhető oka? Mint szakemberek a vendéglátás kereskedelem, a ritmus, higiénia, az élet, a stressz, a mozgásszegény életmód, stb mind kockázati tényezők . Hogyan lehet ezt a krónikus betegséget kezelni és megelőzni? Dekódolás.

Tudjon meg többet a magas vérnyomásról. Gyakori krónikus betegség. Az INSERM szerint 3 felnőttből 1-et érint az artériás magas vérnyomás, de csak a fele ismeri. Riasztó adatok mivel a magas vérnyomás a kardiovaszkuláris szövődmények egyik fő oka. A valóság, amely növekszik az életkorával. Így a magas vérnyomás a 65 év felettiek 65% – át, a 18-34 év alatt pedig csak 10% – át érinti. Ezt a krónikus betegséget abnormálisan magas és tartós vérnyomás jellemzi.

Tünetek. A magas vérnyomást gyakran diagnosztizálják, mert ez a krónikus betegség nem mutat specifikus tüneteket. Így sokan, mint a vendéglátóipari szakemberek, nem tudják, hogy aggódnak. Néhány jel azonban figyelmeztetheti Önt. Fejfájás, különösen akkor, ha fáradtsággal jár szívdobogás. Szédülés vagy szédülés.Látászavarok. Orrvérzés.

Hogyan lehet megelőzni és kezelni!

3Élelmiszeripari szakemberek: lehet, hogy aggódik. Ha az életkor kockázati tényező lehet,más okok is származhatnak. Mint pékek, hentesek, vendéglők stb., akkor rendszeresen kitéve stresszes helyzeteket, valamint a gyors ütemben a munka. Ülő életmód, stressz, de kiegyensúlyozatlan életmód dohány, sótartalmú étrend, testmozgás hiánya stb elősegíti az artériás hipertónia előfordulását. Azt is tudnia kell, hogy ez a betegség bizonyos kezelések vagy más állapotok vese-vagy érrendszeri betegségek stb.

Hogyan lehet ellenőrizni a vérnyomást. A nap folyamán a vérnyomása változik. Különösen magasabb lesz a nap folyamán, különösen stressz vagy intenzívebb fizikai aktivitás esetén. Ennek ellenőrzéséhez ezért több mérést kell elvégezni. Így egy egészségügyi szakember különböző körülmények között különböző időpontokban méréseket végezhet: erőfeszítés,pihenés, állás … ezeket a méréseket gyakran mások egészítik ki, vérnyomásmérő eszközökkel. Ezek lehetővé teszik a beteg mindennapi életének napi ellenőrzését.

Hipertónia: hogyan lehet megelőzni és kezelni. Néhány megelőző intézkedés nagymértékben csökkentheti a magas vérnyomás kockázatát . Ezek közé tartozik a kiegyensúlyozott étrend és a rendszeres testmozgás. A szokás változása és bizonyos intézkedések a normális vérnyomás visszanyeréséhez is szükségesek lehetnek a só, a zsír és az alkohol fogyasztásának csökkentése, a dohányzás abbahagyása, a fogyás, a gyümölcsökben és zöldségekben gazdag étrend stb. .

Ha a megelőző intézkedések ellenére továbbra is magas vérnyomást észlel, vegye figyelembe, hogy léteznek gyógyszeres kezelések . Ezek célja a vérnyomás normalizálása, ezért hosszú távon korlátozza a szövődményeket. A stressz csökkentésére irányuló kiegészítő relaxációs típusú gyakorlatok szintén érdekesek lehetnek. Ezek megtaníthatják, hogy csökkentse a szakmai életével kapcsolatos stresszt azáltal, hogy másképp kezeli az idejét, például, vagy meghatározza prioritásait. Jelentős előnyök a vendéglátóipar minden szakembere számára.