Mi az első dolog, amire gondolsz, amikor summerre gondolsz?

0
1757

Valószínűleg barátságos összejövetelek a teraszokon kávézók, kirándulások a természet, pihentető a tengerparton, koktélok, úszás. Persze, csak a nyár jó oldalát. De Summernek is megvan a maga negatív jelleme. Azokról a kutyákról beszélünk, amik felmelegítik a levegőt, amikor a nyomás miatt nem tudsz lélegezni, nemhogy aludni egész éjjel. Az első megoldás, ami eszembe jut, hogy hűtsük le a szobát az éghajlat segítségével.

Ezek az eszközök lehűthetik a szobát egy kényelmes 16-17 fokos hozzáadásával némileg bosszantó háttérzaj, valamint egy nagy havi villamosenergia-költség. Szóval, ha környezetbarát vagy, és kicsit rövid a zsebed, úgy érzed, minden nyáron izzadtan ébredsz? Hogyan lehet legyőzni a hőség nélkül éghajlat? Hogy túléljünk egy forró nyarat klíma nélkül, az lehetetlennek tűnik. De ha figyelembe vesszük, hogy a nagyszüleink általában klíma nélkül éltek, és tudták, hogyan hűtsék le magukat.

Mire van szükséged, ha ilyen meleg van?

Nos, itt az ideje, hogy megtanulj néhány trükköt arról, hogyan hűtsd le a hálószobát és aludj úgy, mint egy mosolygós ember. Távolítsa el a szatén-és poliészterlemezeket a hűvösebb éjszakákra, és cserélje ki őket pamutágyra. Olyan anyagról beszélünk, ami jól lélegzik, és örömet okoz a bőrnek.

Az úgynevezett “egyiptomi módszer” magában foglalja az áztatás lepedők hideg vízben, amely szolgál, mint egy takaró az éjszaka folyamán. Javasoljuk, hogy egy nedves lapot egy száraz törülközőt, hogy a matrac nem szívja fel a nedvességet. A kevesebb határozottan több, ha nyári pizsamáról van szó. Válassza ki a széles, pamut és légies pizsama. Pizsama helyett rövidnadrágot és pamut pólót viselhetsz.

Ami az alvást illeti, mint az anyaszülöttet, itt sok a vita. Néhányan úgy vélik, hogy aludni fogsz, ha a meztelen lehűl, míg mások az ellenkezőjét állítják. Izzadságcseppek gyűlnek össze meztelen testeden, így melegebbnek fogod érezni magad. És ha pizsamát viselsz, az anyaga elnyeli az izzadságodat és kiűzi a testedből. Ez legalább az egyik elmélet. Mindent egybevetve, ez smiley személyes ízléséről szól.

Alvás egy matrac, amely alkalmas a nyári hő

Itt egy jó tipp, hogy spóroljunk a fejünk fölött mind a négy évszakra. Vegyél egy termofort! Télen önts rá forró vizet, melegítsd meg a lábujjaidat, nyáron tedd a fagyasztóba, és hűvös smiley ágyába. Emlékszel azokra a hűtőkre, amik jégtömbök voltak? Ne is nevess. De ez az őskori hűtő az alapja a következő trükknek. Legyen Ön is mester, és készítsen saját légkondicionálót.

Fogjon egy kis tálat vagy egy tál jeget, és helyezze a ventilátor elé. Ahogy a jég fokozatosan olvad, a ventilátor áramlik hideg levegő. Fordítsa a nedves lapot az ablak fölé. Hűtse le az egész szobát úgy, hogy egy nedves lapot csúsztat át egy nyitott ablakon. A könnyű szellő csökkenti a hőmérsékletet a szobában egy rövid idő alatt. Ha egy kicsit ambiciózus vagy, és tényleg nagyon dögös vagy az udvaron, fogj egy függőágyat, és akaszd ki a hálószobába.

A levegőben alvás növeli a levegő áramlását, így nem fogsz annyit izzadni éjszaka. Alvás egy matrac, amely alkalmas a nyári hő. Ha nem egy kalandor, hanem egy hercegnő egy borsó, válasszon egy matrac készült hideg öntött hab, latex vagy visco-gél mag. Ezek a matracok ideális a nyári meleg. Hideg öntött hab. A hideg öntött hab víz alapú, amely egy hálós szellőzőszalagot tartalmaz, amely jobb légáramlást biztosít.

Hogyan kell aludni éjszaka?

A szerkezet a latex matrac készül formájában nyitott sejtek milliárd miniatűr légbuborékok. Ez biztosítja a normális levegő áramlását, optimálisan szabályozza az éghajlatot az alvás-ez hidegebb nyáron, melegebb télen. A Tehnogel egy újonnan szabadalmaztatott szilárd anyag, amelyet kifejezetten az extra lélegeztethetőségre és a zavartalan levegőáramlásra terveztek. Elismerjük, hogy a XYZ hab matracok nem léteztek a nagyszüleink idejében. De ha léteznének, valószínűleg a mosolygós hálószobájukban kötnének ki.

A magasból egy normális ágyba költöztünk, és most már a padlón vagyunk. Ha nem bírod az éjszaka melegét, vidd a matracot a padlóra. A tény az, hogy a meleg levegő emelkedik, és a hidegebb a földön marad. Természetesen, ha megy aludni csak egy matrac, akkor kell a megfelelő minőségű, hogy ne ébredjen fel a fájdalom a mosolygó arc.

Ez a Tanács önmagában elég logikus. A lámpák (még az energiatakarékos is) hőt bocsátanak ki. Szerencsére a nyári napok hosszabbak, így a legtöbb természetes fény. Továbbá, húzza ki az összes elektronikus eszközt és csatlakozót a konnektorból. Hőt bocsáthatnak ki, még akkor is, ha nem használják őket. Itt minden trükköt kiszedtünk az ujjából. Reméljük, hogy hasznos tippeket adtunk Önnek, és legalább egyet megpróbál.